Tālr.: 20505099
20505066
skype: act.lv
russian version 
Norēķinu veidi Garantijas Piegāde Kontakti

Canon Speedlite 430EX II

300.00 EUR

Nopirkt



Prece var atšķirties no attēlā redzamās.

Canon paziņo par jauna EX Speedlite sērijas modeļa klajā laišanu - Speedlite 430EX II. Lielas jaudas, kompaktajai zibspuldzei Speedlite 430EX II vadošais skaitlis ir 43 (m/ISO 100 pie 105mm), kā arī tai ir iebūvēts plats panelis, lai nodrošinātu attālumu platleņķa objektīvam līdz14mm.

Nomainot Canon Speedlite 430EX, Speedlite 430EX II nodrošina ātru, klusu apstrādi un pilnīgu EOS kameru savietojamības kontroli, pateicoties izvēles sistēmai. Tā ir ideāli piemērota gan amatieriem, gan profesionāļiem, kuriem nepieciešama daudzpusīga, universāla zibspuldze.

Jaunās funkcijas

Maksimālai pielāgojamībai un izmantošanas ērtībai, Speedlite 430EX II piemīt vairākas jaunas funkcijas. Atkārtotas izmantošanas laiks ir samazināts par aptuveni 20%. Šis process notiek nemanāmi, lai samazinātu gaidīšanas brīdi. Jaunais metāla stiprinājums ar pārveidotiem savienošanas kontaktiem nodrošina īpaši stabilu kameras savienošanu ar zibspuldzi, iegūstot ātru savienojumu ar kameru; ir iekļauts arī jauns ātrās atbrīvošanas un bloķēšanas mehānisms.

Manuālajā režīmā Speedlite 430EX II nodrošina soļa 1/3 iedaļas iestatījumu, lai uzlabotu darbības precizitāti. Kā arī – lietojot to ar savienojamām EOS kamerām – katru Speedlite 430EX II iestatījumu iespējams regulēt kameras izvēlnes sistēmā, panākot ātras, intuitīvas iestatījumu izmaiņas.

Zibspuldzes sistēma

Speedlite 430EX II ir galvenā analogo un digitālo kameru integrētās zibspuldzes sistēmas sastāvdaļa un tā ir pilnībā savietojama ar EOS kameru E-TTL II attāluma pārraides sistēmu. To iespējams arī izmantot kā pakārtoto ierīci, savienojot ar galveno bezvadu zibspuldzes iekārtu.

Baltā balansa kompensācija

Nepārtrauktas fotografēšanas laikā nelielas novirzes zibspuldzes sprauslas spriegumā un spilgtumā var atsevišķos rāmjos destabilizēt balto balansu. Speedlite 430EX II to labo, pārraidot krāsas informāciju no zibspuldzes uz kameru. Šo informāciju tālāk izmanto, lai optimizētu katra atsevišķā attēla baltās krāsas balansu. Šī funkcija ir aktivizēta, ja kameras iestatījumi atrodas Auto WB vai Flash Mode.

Atbilstošs sensora izmērs

EOS digitālajās kamerās iebūvētais Speedlite 430EX II uztver vai sensors ir platformāta, APS-C vai APS-H. Zibspuldzes tālummaiņas stāvoklis tad tiek automātiski noregulēts, optimizējot zibspuldzes nodrošinājumu un uzņemšanai nepieciešamā lādiņa daudzumu.

Pilnīgs aprīkojums pilnīgai kontrolei

Citas Speedlite 430EX II funkcijas ir pirmās un otrās atstarotāja zibspuldzes sinhronizācija, ekspozīcijas kompozīcija, kā arī paplašināts deviņu lietošanas funkciju klāsts.

Piederumi

Speedlite 430EX II iespējams izmantot ar šādiem papildus piederumiem: Canon OC-E3 atsevišķas zibspuldzes ligzdas vads un Speedlite pamats SB-E2. Piemītot parocīgam atlaišanas/bloķēšanas mehānismam, OC-E3 piešķir Speedlite 430EX II savienotu, šaura diapazona pozicionēšanas iespēju. Speedlite pamats SB-E2 ir speciāli piemērots kāzu un preses fotogrāfiju uzņemšanai un ļauj pievienot Speedlite 430EX II vienā kameras pusē – tādējādi izvairoties no asām, nedabīgām ēnām objekta vienā malā, kas rodas fotografējot portreta pozīcijā ar kamerā iebūvētu zibspuldzi. OC-E3 atsevišķs zibspuldzes ligzdas vads ir iekļauts komplektācijā.


Oficiālais saits Jautāt Skype
Petrik CMS