Tālr.: 20505099
20505066
skype: act.lv
russian version 
Norēķinu veidi Garantijas Piegāde Kontakti

Nikon AF-S 35mm f/1.4G Nikkor

1750.00 EUR

Nopirkt



Prece var atšķirties no attēlā redzamās.
AF-S NIKKOR 35 mm f/1.4G ir konstruēts tā, lai dotu iespēju uzņemt pārsteidzošus attēlus jebkurā situācijā. Pilnīgi jauna optiskā sistēma ar desmit elementiem septiņās grupās (ar vienu asfērisku objektīva elementu) un diafragma ar deviņām noapaļotām lapiņām ļauj fotogrāfam pilnībā izmantot f/1.4 apertūras objektīvu nelielo lauka dziļumu. Kristāliski skaidras detaļas ar izcili vienmērīgu Bokē pārēju izceļ jūsu attēla galveno objektu, kā rezultātā šie uzņēmumi atšķiras no attēliem, kas iegūti izmantojot profesionālo f/2.8 tālummaiņas objektīvu.
Tumšā zvaigzne
Veids, kādā AF-S NIKKOR 35 mm f/1.4G interpretē nakts ainavas, atgādina optikas leģendas, piemēram, slaveno Noct-NIKKOR. Optikas konstrukcijā iekļauti elementi ar nanokristālu pārklājumu, kas garantē minimālus atstarojumus un sagitālos izplūdumus, tādējādi dodot iespēju uzņemt gaismas punktus un ēnas to dabiskajā asumā - ideāls risinājums nakts ainavu un astrofotogrāfiju uzņemšanai. Ātrā apertūra nodrošina arī spilgtu attēlu skatu meklētājā, un tas paver jaunas nelielā lauka dziļuma piedāvātā radošā potenciāla izpētes iespējas gan fotomāksliniekiem, gan fotoreportieriem.
Darbs uz ielas
AF-S NIKKOR 35 mm f/1.4G paredzēts smagiem darba apstākļiem kopā ar jums, tas ir izturīgs un uzticams partneris it visur, kur jums varētu rasties nepieciešamība uzņemt attēlus. Īpaši konstruēts kluso viļņu motors (SWM) nedzirdami, bet precīzi darbina autofokusu. Objektīvā darbojas nedzirdams zobratu pārnesums, bet platais fokusēšanas gredzens nodrošina precīzu manuālo fokusēšanu līdz pat minimālajam attālumam - 30 cm. Izturīgajā magnija korpusā iestrādāti īpaši padziļinājumi, kas atvieglo operācijas ar kreiso roku, bet stiprinājuma vietu un slēdzi no putekļiem un mitruma aizsargā gumijas blīvējums. Pateicoties savam svaram - 600 g, objektīvs ir lieliski sabalansēts ar FX formāta spoguļkamerām no, piemēram, D700 vai D3 sērijas.

Jautāt Skype
Petrik CMS