Tālr.: 20505099
20505066
skype: act.lv
russian version 
Norēķinu veidi Garantijas Piegāde Kontakti

Canon EF 200mm f/2L IS USM

5490.00 EUR

Nopirkt



Prece var atšķirties no attēlā redzamās.

Kompānija Canon piedāvā jaunu EF sērijas profesionālo objektīvu EF200mm f/2L IS USM. Modelis aprīkots ar jaunāko Canon izstrādāto 4 pakāpju attēla stabilizatoru, L sērijas optisko sistēmu un īpašu konstrukciju, kas nodrošina maksimālu veiktspēju un izcilu kvalitāti.

Objektīvs EF200mm f/2L IS USM atšķiras ar f/2 atveri un tika speciāli izstrādāts tiem fotogrāfiem, kuriem nepieciešami objektīvi, kas nodrošina augstu attēla spilgtumu sporta pasākumu fotografēšanai telpās, kā arī fotoportretu radīšanai. Salīdzinot ar versiju EF200mm f/1.8L USM, jaunais modelis aprīkots ar fluorīda lēcu efektīvākai hromatisko aberāciju samazināšanai un apaļās atveres diafragmu; kā arī, pateicoties kompaktajam dizainam, objektīvs kļuvis ievērojami vieglāks.

Pateicoties objektīva īpaši zemajam dispersijas elementam un fluorīda lēcām, kā arī plašajam jauno optisko tehnoloģiju diapazonam, profesionālajiem fotogrāfiem šis objektīvs sniedz nepārspējamu attēla kvalitāti – tāda pašu, kādu iegūst izmantojot autonomos objektīvus un objektīvus ar 1.4x pagarinātāju Canon EF.

Galvenās īpašības:

  • 2 režīmu 4 pakāpju attēla stabilizators, 1 fluorīda elements un 2 UD elementi;
  • augstas precizitātes autofokusēšana, pateicoties ultraskaņas gredzenveida motoram (USM) un iespējai izmantot manuālo fokusēšanu jebkurā laikā;
  • diafragma ar apaļu atveri, izplūduša fona efektam;
  • Supra Spectra pārklājums, kas paredzēts nevēlamas atstarošanās un gaismas loku parādību novēršanai;
  • izturīgs korpuss no magnija sakausējuma – 2,52 kg.

Objektīvam ir ekoloģiski drošs pārklājums, kas nodrošina aizsardzību pret putekļiem un mitrumu.

Attēla stabilizators

Attēla stabilizatora ekspozīcija četrās pakāpēs ievērojami uzlabo modeļa veiktspēju zema apgaismojuma apstākļos. Fotogrāfi, strādājot ar kameru parastos apstākļos, izmanto ekspozīciju 1/1000 sek. – attēla stabilizators ļauj sasniegt līdzīgu attēlu bez izplūšanas ar ekspozīciju 1/60 sek. Fotografējot nekustīgus objektus, 1. režīms kompensē attēla kustību pa horizontāli un vertikāli. Fotografējot kustīgu objektu horizontālā pavērsienā, 2. režīms atslēdz labošanu pa vertikāli, novēršot objekta nobīdes kadrā efekta parādīšanos.

Uzstādot kameru uz statīva, attēla stabilizators automātiski izslēdzas. Tādā veidā tiek izslēgta iespēja, ka izveidosies atgriezeniskā saite starp attēla stabilizatora sensora un motora stabilizatora svārstībām.

L sērijas optika

Objektīvs aprīkotas ar jaunu optisko sistēmu, kas ierobežo objektīva izmēru un paaugstina asumu visā attēla laukumā. Fluorīda, UD (īpaši zemas dispersijas) un izcilo UD stiklu elementu apvienošana tiek izmantota atlikušo hromatisko aberāciju novēršanai, kas pazemina attēla asumu un krāsu pārraides kvalitāti. Canon patentētais Super Spectra lēcas pārklājums samazina lēcas atstarojuma efektu, veicinot spilgtu un skaidru attēlu radīšanu ar dabisku krāsu pārraidi un samazinot oreola un mirgojuma efektu.

Vienkāršots dizains

Objektīva korpuss ir izgatavots no magnija sakausējuma, līdz ar to tiek samazināts tā svars un izmērs. Objektīva EF200mm f/2L IS USM korpuss ir vieglākais savā klasē, tā svars ir tikai 2,52 kg. Saskaņā ar firmas Canon „Kyosei filozofiju, kas nozīmē dzīvot harmonijā ar apkārtējo vidi, Canon kompānijas objektīvi tiek izgatavoti tikai no stikla, kas nesatur svinu.

Nevainojama veiktspēja

Lielais daudzums tehnoloģiju, ar kurām aprīkots objektīvs, ievērojami uzlabo attēla kvalitāti. Poga autofokusēšanas izslēgšanai uz objektīva priekšējā paneļa, ļauj fotogrāfiem uz laiku izslēgt autofokusēšanas funkciju. Pogu var noregulēt uz autofokusēšanas režīma, attēla stabilizācijas, autoekspozīcijas bloķēšanas vadību uz EOS 40D, EOS 5D, EOS-1D Mark III un EOS-1Ds Mark III modeļu kamerām. Objektīvs EF200mm f/2L IS USM ir aprīkots ar ieprogrammētu fokusēšanas funkciju, pateicoties tai automātiski tiek saglabāts lietotāja izvēlētais fokuss – tas var būt ļoti noderīgi fotogrāfiem, kas fotografē sporta pasākumos un savvaļā.


Oficiālais saits Jautāt Skype
Petrik CMS