Tālr.: 20505099
20505066
skype: act.lv
russian version 
Norēķinu veidi Garantijas Piegāde Kontakti

Canon EF 70-200mm f/4.0L USM (f/4l)

695.00 EUR

Nopirkt



Prece var atšķirties no attēlā redzamās.

  • Kompakts viegls korpuss – 760 g, 172 mm garums
  • 4 līmeņu attēla stabilizators ar 2 režīmiem
  • 1 x fluorīda un 2 X UD objektīvu elementi izcilai optiskai darbībai
  • Riņķveida USM autofokuss ar nepārtrauktas darbības pilna laika manuālo fokusēšanu
  • Apaļa atvēruma diafragma nefokusēta fona efektam
  • Vidi aizsargājoša izolācija nodrošina izturību pret putekļiem un mitrumu
  • Super Spectra pārklājums, lai notušētu izliekumu un mirgošanu
  • 1,2 mm minimālās fokusēšanas attālums
  • Objektīva pārsegs un mīksts maciņš

EF 70-200mm f/4L USM piedāvā viegla svara alternatīvu populārajam EF 70-200mm f/2.8L USM, papildinot citus Canon profesionālos L-sērijas objektīvus, kas izstrādāti profesionāliem fotogrāfiem, kam nepieciešams viegls tālummaiņas objektīvs ar fiksētu atvērumu visā palielinājuma spektrā. Objektīvi pievieno Canon sevi pierādījušo attēla stabilizēšanas tehnoloģiju populārajam EF 70-200mm f/4L USM , saglabājot objektīva kompakto izmēru.

Pirmšķirīgs autofokuss

Objektīva riņķveida USM motors izmanto virsskaņas frekvences vibrācijas autofokusa noregulēšanai ar ātru un gandrīz bezskaņas darbību. Jaudīgs procesors un uzlabots autofokusa algoritms nodrošina lielu ātrumu. Precīzs fiksācijas mehānisms precīzi un nekļūdīgi aptur objektīvu tajā brīdī, kad ir atrasts pareizais fokusa punkts, neaizejot par tālu. Fotogrāfi var jebkurā laikā un uzreiz izvēlēties manuālo fokusu vienkārši pagriežot manuālā fokusa apli, pirms tam nemaz nepārslēdzoties no autofokusa režīma uz manuālo.

f/f no 70 līdz 200 mm

EF 70-200mm f/4L USM piedāvā augstāko iespējamo optisko kvalitāti bez izmaiņām diafragmā, izmantojot visas objektīva fokusa iespējas. Tas ļauj fotogrāfiem iestatīt ekspozīciju ar visplašāko diafragmu un mērogmaiņu visā 200mm diapazonā, nemainot atvēruma ātrumu. Objektīva garums mērogmaiņas laikā nemainās, un priekšējais objektīva elements nerotē palielināšanas vai fokusēšanas laikā. Objektīvam ir gandrīz ideāli apaļa cilindrveida diafragma, kas ļauj izveidot interesantu, nefokusēta fona efektu.

Attēla kvalitāte

Jaunizveidotā optiskā sistēma ierobežo objektīva izmēru un uzlabo attēla skaidrību visā attēla platībā. 1x fluorīda elements un 2x Ultra zemas dispersijas lēcas novērš sekundārās krāsu novirzes, kas samazina asumu un veicina krāsas izplūšanu. Firmas Canon inženieri izgudrojuši kā efektīvi samazināt mirgošanu un dubultattēlu, kas raksturīgs digitālajām fotokamerām saistībā ar atspulgu no attēla sensora, optimāli lietojot Super Spectra objektīva pārklājumu un pilnveidojot lēcu formu. Palielinot gaismas absorbciju, pārklājums samazina atspīdumu uz lēcas virsmas, lai nodrošinātu skaidrus attēlus bez deformācijām ar dabisku krāsu līdzsvaru.

EOS sistēmas integrācija

EF 70-200mm f/4L USM objektīvā ir iekļauta informācija par attāluma mērīšanu, kas nodrošina saderību ar jaunāko modeļu fotokameru, piemēram, EOS-1D Mark II N, EOS-1Ds Mark II, EOS 5D un EOS 400D zibspuldžu sistēmu. Lietojot savienojumā ar Canon EX Speedlite klāsta zibspuldzēm, objektīvs nosūta informāciju par attālumu zibspuldzes algoritmam, tādejādi ievērojami uzlabojot zibspuldzes ekspozīcijas mērīšanu. Lai nodrošinātu aizsardzību pret visiem laika apstākļiem, ko piedāvā EOS-1 profesionālo kameru korpusi, objektīva stiprinājumu apņem „O” veida izolācija, kas aizsargā pret putekļu un mitruma piekļūšanu.



Oficiālais saits Jautāt Skype
Petrik CMS